Lake Up Ambassadors: Ismerd meg a beachfesztivál nagyköveteit!

A jelentkezők első feladata egy nagyjából egyperces bemutatkozó videó elkészítése volt. A legjobb videók készítői ezt követően egy személyes interjún is bizonyíthatták rátermettségüket az Ambassador pozícióra.  

A nagykövetek azon felül, hogy a Lake Up plakátjain és videóiban szerepelhetnek, fejenként 4 db fesztiválbérlettel, barkredittel és promo cuccokkal is gazdagodnak.

A közel 50 jelentkezőből végül ők lettek azok, akik lehetőséget kaptak arra, hogy a soron következő Lake Up fesztivál reklámarcai legyenek:   

Kis Tünde lételeme a bulizás. Ahol van egy kis esély a partyra és a szórakozásra, ott biztos, hogy feltűnik majd a 22 éves egyetemista is. Így természetesen a Lake Up-on is!

 


A pozsonyi középiskolás diák, a 20 éves Keszan Viktor imád lazítani. Legyen az alvás, vezetés, számítógépes játékok vagy bulizás. Ez utóbbit ráadásul jó nagy mennyiségben.


A 32 éves Asbóth Szandra maga a megtestesült anyuka prototípusa. Szinte minden szabadidejét két gyermeke, a 4 éves Alex és az egyéves Adél foglalja le. Ennek ellenére mégis próbát időt szakítani magára és barátaira.


Grolmusová Bibiána mindene a sport és az egészséges életmód. 18 éves kora ellenére szinte már minden sportágat kipróbált, első helyen nála azonban a kajak és a futás áll. Emellett blogot vezet és imád főzni, amelyhez természetesen csak a legegészségesebb alapanyagokat használja fel.A nagykövetek legfiatalabb tagja a 15 éves Benyó János, aki nem ismeri a mozdíthatatlan tárgy fogalmát. Ha pedig éppen nem súlyt emel, valószínűleg a barátaival lóg, vagy új helyeket fedez fel.


Július 26-ától így tehát egészen biztosan velük is találkozhattok majd a Holt-Vág partján megrendezendő Lake Up-on. Addig is járjatok nyitott szemmel az utcákon és a közösségi oldalakon, hiszen valószínűleg többször is visszaköszönnek majd az Ambassadorok a különböző reklámfelületekről.

Ne maradj le te sem a nyár legnagyobb beach party-járól! Váltsd meg jegyedet kedvezményes áron a www.lakeup.sk/ticket weboldalon!

Copyright WEST 2.0 s.r.o | 2018
Web made by 22Media